Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda örgüdan emin bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve âdem yaşamını esasi kayran, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları bizatihi otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Bapsı seçerken nazarıitibar edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın yahut müstacel hâl vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi bâtınin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de tütünı kesin ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli ortam oluşturur.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Malik oldukları özellikleri itibarıyla 60, 90 ve 120 dakika olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu müddet içinde, insanların bu açıklıktan çıkabilmesine imkân teşhisrken özge taraftan ise bölümler ortada alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Görenlerin suç duyurusuı üzerine olay namına keyif ve kollukçu ekipleri götürme edildi. Ekipler, yaptıkları kontrolde Antipatik’un hadise durumunda hayatını kaybettiğini belirledi.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken özen edilmesi gereken en önemli öge ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin tehia düşmesidir.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı sadık itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan panik kol şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı dâhilin nispeten anlayışlevsel şekilde uhde yapmalıdır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı yangın kapısı ürkü pas kilit sistemidir. Bu model sebebiyle kapı yegâne bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Report this wiki page